Aztec

21.4.2008:

1976 Aztec on yksi viimeisiä Williamsin EM-koneita. Aikoinaan tehtiin myös 10 kappaleen koesarja elektronisia Azteceja.Kabinetti on oikein siistissä kunnossa.Samoin takalasi.Edessä ei tarvitse paikkailla murtoraudan reikiä. Sensijaan rahanpalautusnappi on korvattu vapaapelikytkimellä.Kenttä on likainen mutta paikkailtavaa on ilahduttavan vähän.Takataulun kansi puuttuu mutta osat ovat kaikki paikoillaan ja ehjiä.Kentän alla kaikki OK.Samoin pohjalevyllä.

Peli on puhdistusta vaille. Liikkuvat unitit ovat hiukan jumissa ja luultavasti releiden kärkiä täytyy puhdistaa. Mutta kyllä tästä hieno kone tulee!Kenttä on purettu, nyt se on helppo putsata ja vahata.

Otin kentästä kaikki yläpuoliset osat irti, jolloin sille on helppoa tehdä ns. syväpuhdistus. Metalliosat menivät kiillotusmyllyyn pyörimään vuorokaudeksi, muovitolpat saavat ultraäänipesun. Lamput ja kumit vaihdetaan uusiin. Samoin bumperien helmat pitää vaihtaa.

1.5.2008:Kenttä on puhdistettu ja siitä tuli hyvän näköinen.

Bumperin helmoja vaihtaessa löytyi pieni yllätys, kaikkien bumperien rungot ja jopa solenoidin plungerit ovat aivan ruosteessa! Jännä juttu, koska muuten kone ei näyttäisi kärsineen kosteusvaurioita.Bumperit ovat aivan ruosteessa.

2.5.2008:

Kenttä on nyt valmis. Uudet bumperin helmat, kumit ja lamput ovat paikoillaan. Seuraavaksi on vuorossa jumittuneiden unittien purku ja puhdistus, sekä kaikkien releiden kärkien putsaus.4.5.2008:

Aztec on nyt pelikunnossa! Stepperiunittien puhdistus auttoi, myös muutama lampunkanta vaati hieman putsausta mutta suurin osa releistä toimii oikein hyvin, kaikkia ei tarvinnut alkaa putsaamaan. Numerokiekot lähtivät puhtaiksi eikä numerotkaan kuluneet pois. Flipperin nappien ja EOS kärkien, sekä slingshottien ja bumpereiden kärkien viilauksen jälkeen peli toimii hyvin ja vauhdikkaasti.


Takaisin