Buck Rogers

14.3.2005:

Yksi mukavimmista Gottliebin System 1 koneista päätyi minulle vaihtokaupan tuloksena. Kone on projektikuntoinen, kaikki piirikortit puuttuvat ja voi siinä olla hieman muutakin laitettavaa. Katsotaan tarkemmin kunhan saan sen pystytettyä.

Ystävällinen myyjä antoi mukaan laatikollisen taatusti rikkinäisiä kortteja, eiköhän niistäkin vielä jotain saa rakenneltua. Ohjeita System 1 korjauksiin löytyy täältä.

2.4.2005:

Pelissä on jo hieman eloa mutta ei se vieläkään kunnolla toimi. Mutta eiköhän se tästä, onhan näiden kanssa aina pärjäilty.Valot syttyvät ja elektroniikassakin on jotain toimintaa.Taulun sisältöä eli System 1 elektroniikka.Kabinetti on melko tyhjä.Kenttä on ihan hyvässä kunnossa.

1.5.2005:

Muutamasta rikkinäisestä sain jo yhden ehjän äänikortin rakennettua, joka testinappia painamalla soittelee iloisesti tutut äänet yli 20 vuoden takaa. Kylläpä olisi mukava päästä taas pelaamaan tätä, mutta onni ei ole ollut yhtä hyvä CPU korttien kanssa, en silti vielä luovuta, eiköhän tämä joskus vielä toimi.

12.7.2005:

Enpäs ole hetkeen kerinnyt Buckin kanssa puuhailemaan, mutta toivottavasti nyt kun kesäloma alkoi, olisi aikaa vihdoin laittaa CPU kortti kuntoon niin pääsisi tätäkin herkkua pelailemaan. Sainpa kumminkin nyt kentän putsattua ja vahattua, ja laitettua uudet kumit ja kourallisen lamppuja. Näyttää ihan kivalta.Kenttä vahattuna ja uudet kumit.

Pari drop targettia on väärän malliset, ja lisäksi targettien päällä oleva pleksi on taatusti jostain toisesta koneesta. Hevosenkengät ei välttämättä ole tämän pelin teemaa. Mutta mitäs tuosta. Targetit voi joskus vaihtaa, uusi sarja ei ole kauhean kalliskaan, mutta sitä odotellessa tarvii varmaan nuo nykyiset ainakin putsata vielä.Vaihtelevaa targettityyliä ja väärä pleksi.

8.7.2006:

Omista CPU korteista oli kaikista 1753CF piiri hajalla, mutta onneksi Pekalta löytyi toimiva CPU kortti, ja nyt Buck Rogers on täydessä pelikunnossa!

22.7.2006:

Sainpa tehtyä uuden alkuperäisen näköisen pleksinkin drop targettien päälle.Uusi pleksi.

4.7.2014:

Buck Rogers on nyt uudella omistajalla.
Takaisin