Casanova

13.1.2005:

Williamsin peli vuodelta 1966, erikoisuutena taulussa oleva pieni kuulapeli. Joka pallon jälkeen kone ampuu pienen kuulan taulun fortunakentälle ja alastulokohdasta riippuen tulee bonuspisteitä.Enpä ole tätäkään ennen nähnyt. Kabinetti on päällystetty tapetilla! Uskon että sen saa vielä irti maalipintaa enemmälti tuhoamatta.Kenttä on hyvässä kunnossa. Vain pieni kuluma vasemman flipperin kohdalla ja muutama rollover-nappi puuttuu.Samoin takalasi on kuin uusi.Kuulapeli lähikuvassa.Terveiset Asentaja-Arskalta: flipperinkumit ovat varastosta loppu. Mutta ei hätää!

7.2.2005:

Kunnostusvuorossa Casanova. Kaikki unitit ja numerokiekot ovat ihan jumissa, kaipa niitä on joskus vähän voideltu CRC:llä. No, puhdistuksella siitä selviää. Muuten peli tuntuu olevan kunnossa. Outholen kela on palanut mutta sehän on helppo vaihtaa.Kentän alapuoli. Kaikki osat paikallaan.Pohjalevyllä kaikki OK. Score motor on tässä jo uudempaa vaaka-akselista mallia verrattuna Jumpin' Jacksiin.Unittien ja numerokiekkojen puhdistuksen jälkeen ei täälläkään isompaa ongelmaa.Muutaman lampun lisäyksen jälkeen voi todeta että takalasi ja fortunapelikin ovat asiallisessa kunnossa.

11.2.2005:

Kenttä on nyt puhdistettu ja vahattu sekä lamput ja kuminauhat vaihdettu.Kenttä puhdistettuna, uudet lamput ovat paikoillaan.Uudet kumit laitettu ja muoviosat kiinnitetty paikoilleen.After dark.

Flipperit kaipaavat pientä säätöä niin että kenttä ei enää naarmuunnu. Niinikään täytyy yrittää löytää tai tehdä rollover-nappeja puuttuvien tilalle. Kenttä kaipaa ihan pieniä maalitippoja. Mutta ensin täytyy mekaaniset unitit puhdistaa ja saada toimimaan.

13.2.2005:

Aikamoinen purkaminen ja putsaaminen oli numerokiekoissa ja uniteissa, mutta lopulta se tuli tehtyä. Sieltä täältä piti vielä vähän kärkiä säädellä mutta nyt peli toimii hienosti, kunhan ne muutamat rollover-napit vielä jostain löytyy. Seuraavaksi on kai aika ryhtyä irrottamaan tapetin jäänteitä kabinetin kyljistä.

14.3.2005:

Jatkokunnostus jäikin seuraavan omistajan huoleksi. Casanova kiinnosti toista alan harrastajaa niin paljon että jatkuvan tivaamisen jälkeen se piti myydä. Tai oikeastaan vaihtaa Buck Rogersiin.
Takaisin