Getaway

6.10.2006:

Getaway on Williamsin jatkopeli vanhemmalle suositulle High Speed flipulle. Peliä kannattaa pelata jo mukavan ZZ-TOP taustamusiikin takia, mutta ei se muutenkaan ole ollenkaan huono.Ensi silmäyksellä peli näyttää hyvältä.Taulussa ei ole vikaa ja näyttökin toimii.

Tarkemmin katsottuna pelistä paljastuu jänniä pikku virityksiä... no eiköhän niidenkin tarkoitus vielä selviä. Toki luulisi että kunnolla korjaamalla koneen saa toimimaan alkuperäisessä kunnossa.Tämä muovinpala on jälkikäteen lisätty.Mikähän näiden ruuvien, ja pellin taivutuksen tarkoitus on?

Eipä muuta kuin puhdistustöihin. Ensin tietysti kentästä puretaan pois niin paljon osia että koko kenttä päästään kunnolla puhdistamaan. Irrotetut osat pestään myös. Samalla vaihdetaan kentän lamput ja kumit uusiin.Kenttä riisuttuna.Ja tämän takia se on hyvä joskus purkaa, että pääsee puhdistamaan vaikeistakin paikoista.Eipä näitäkään lamppuja ole kai koskaan vaihdettu.

8.10.2006:

Nyt on kaikki putsattu ja kenttä kasattu uudelleen. Ja sen lisätyn pleksin ja isojen ruuvienkin tarkoitus selvisi. Pallon kentälle ampuva kela oli hiukan huonossa asennossa, ja pallo hyppäsi liikkeelle lähtiessään niin ettei pysynyt käytävässään. Suuren vaivan oli virittelijä nähnyt, kun korjaukseksi riitti pari prikkaa kelan pidikkeen toisen pään alle niin että iskuri ei enää lyö yläkierrettä palloon.Tällainen siitä tuli.

4.7.2014:

Getaway on lähtenyt seuraavalle omistajalle.


Takaisin