Hootenanny (Bally 1963)

Jälleen yksi Ted Zalen hieno luomus. Näitä valmistettiin aikoinaan 1051 kpl.

Ylhäällä olevat A-B-C-D rolloverit sytyttivät 50 pisteen valot outlaneihin ja outholeen. 1-2-3 targetit avasivat portteja oikeassa käytävässä: 2 targettia, ylempi portti, 3 targettia, molemmat portit. Molempien porttien ollessa auki sai pallon oikealta ylhäältä käytävää pitkin shooterille. Tällöin syttyi seuraava kirjain backboxin H-O-O-T-E-N-A-N-N-Y sanasta ja tuli mahtavat 300 pistettä. Kun kaikki kirjaimet paloivat, sai 3 vapaapeliä!

HOOTENANNY kirjaimet eivät sammuneet pelien välillä, mikä antoi aiheen pieneen taktikointiin: kannatti odottaa kunnes edelliset pelaajat saivat yhtä tai kahta vaille koko sanan ja sitten sijoittaa 20p/peli (!) ja noukkia vaparit pois...

Tämä peli muuttui innokkaan rakentelijan käsissä aivan toisenlaiseksi, mm. vasemmalle ylös ilmestyi spinnerikäytävä ylös asti, myös bonukset, 2x, 3x, 5x, extra ball, special ym. hauskaa. Näiden viritysten jälkeen ei peli enää tahtonut pysyäkään kunnossa ja myin sen pois. Kadun tätä vieläkin.

Alunperin pelissä oli vain 3 vaihtuvaa numeroa, sekä valaistu "1" niiden edessä, eli maksimi pistemäärä oli 1999! Näppärä virittelijä toki rakensi siihen hyvin pian purkuosista ylimääräisen numerokiekon, jolloin maksimipistemäärä 9999 antoi enemmän mahdollisuuksia kokeiluihin.


Takaisin