Jumpin' Jacks

13.1.2005:

Tällä erää vanhin pelini on tämä Williamsin vuonna 1963 valmistama Jumpin' Jacks. Tämän ikäluokan peleissä oli vielä käsin käytettävä pallon siirto kentälle, työnnettävä tanko shooterin alapuolella.Kabinetti on ylimaalattu aika erikoisen näköiseksi. Ruosteisen etuoven tilalle löytyi myyjältä parempikuntoinen, joka on vielä asentamatta paikalleen.Kenttä on kuitenkin asiallisessa kunnossa.Samoin takalasi.

5.2.2005:

Kentän puhdistus ja vahaus paljasti mukavan yllätyksen: se on tosi hyvässä kunnossa! Uudet kumit ja lamput vain paikalleen ja hyvä tulee.Kenttä riisuttuna tyhjäksi.

Pelin sisältä löytyi jotain sellaista, johon ei usein törmää uudemmissakaan koneissa. Alkuperäinen kytkentäkaavio ja ohjelappuset siististi kirjekuoressa.Paperit kunnossa!Jumping Jacks after darkTakalasi on melko hyvä. Sieltä täältä on vähän maalia jo lähtenyt. Lakkaus estää enemmän hilseilyn.Taulun sisältöä.Näkymä kentän alapuolelle. Keskikentän montuista johtaa kouru pallon syöttölaitteelle.Pohjalevyllä normaalit releet, yksi pankki ja score motor.Kentältä poistuva pallo vierii syöttölaitteelle, jota käytetään tankoa painamalla.Äänistä huolehtii releiden raksutuksen lisäksi kaksi kelloa ja knocker.Numerokiekot suorastaan säihkyvät Novus 2 puhdistuksen jälkeen.

13.5.2006:

Peli lähti eteenpäin seuraavalle omistajalle.
Takaisin