Jungle Lord

3.9.2003:Jungle Lord on toinen Williamsin neljän koneen sarjasta, joille tunnusomaista oli kaksitasoinen kenttä ja Magna-Save magneetit sivuilla. Joten kun tällainen tarjolla oli, piti se hankkia Black Knightin kaveriksi. Enää puuttuu siis Solar Fire ja Pharaoh.

Vasemman slingshotin kela on korpuksi palanut, melko varmasti myös sen ohjaintransistori. Kiitos tästä sille saksalaiselle mekaanikolle, joka oli tunkenut 20 A sulakkeen solenoideille, oikea koko olisi 2.5 A. No eipä ainakaan ollut sulake palanut! Magnasave-kelat olivat myös irti mutta onneksi mukana koneen sisällä. Äänet kuuluivat mutta CPU kortti ei jostain syystä lähde käyntiin. Hieman askartelua on siis odotettavissa tämänkin koneen kanssa.

15.9.2003:

Slingshotin kela ja uusi transistori on paikallaan, hienosti toimii. CPU-kortin toimimattomuuteen löytyi yksinkertainen syy, sulakepidin oli hapettunut. Vielä äänikortin ja puhekortin välisestä liittimestä löytyi kontaktiongelmia, mutta kaiken kaikkiaan tämä kone lähti kohtuullisen helposti toimimaan.Kenttä vahattuna. Ihan mukava siitä tuli.Magnasave-kelat on kiinnitetty asennusraudoilla.

18.11.2003:Tein tarrat droptargetteihin, pelin ilme kohentui kerrasta. Alkuperäistä kuvaa en löytänyt mistään, flyerin perusteella targetissa on petoeläimen pää, joten kopioin taulussa olevan tiikerin naamataulun targettiin ja ihan hyvältä näyttää paremman puutteessa.

22.3.2004:

Peli on toiminut hienosti. Ja nyt se näyttää entistä paremmalta, kun Svend Tanskasta lahjoitti rikkinäisen muovin tilalle uuden shooterkäytävän päälle. Kiitokset Svendille!Rikkinäinen ja ehjä muovi.


Takaisin