Safecracker

22.6.2006:

Perttelistä sattui löytymään hyväkuntoinen Bally Safecracker vuodelta 1996. Peli on erikoinen hieman normaalia pienempi kone, jossa on yhdistetty flipperi ja perinteinen lautapeli, aiheena pankin ryöstäminen. Vaikka peli on pieni, on siinä paljon tavaraa, jonka kyllä huomasi koneen painosta sitä kantaessa. Kun lautapelissä voittaa eli pääsee ryöstämään pankin, antaa peli yhden "Magic Tokenin", kolikon jonka voi syöttää takaisin koneeseen ja pelata erikoispelin.


Testaus meneillään.


Tarukin pelasi pari testipeliä ja totesi koneen olevan hyvässä kunnossa.

23.6.2006:


Peli on tuotu kotiin.

Peli saatiin tuotua kotiin vaikka matkalla se meinasikin murtautua ulos autosta. Kone kaatui mutkaisella tiellä ja backboxin kulma upposi auton tavaratilan vaneeriverhoiluun. Onneksi pelille ei tullut isompaa vauriota. Varmuuden vuoksi kokeiltiin sama vielä toisenkin kerran, ja tosiaan kyllä se peli on kovempaa puuta kuin auton seinät.


WPC-95 elektroniikka on siistissä kunnossa.


Magic Token -putket.

Muuta vikaa ei pelissä huomattu, paitsi bumperien helmat olivat aika kuluneet. Mukava myyjä antoi uudet helmat kaupanpäälle. Ei kun vaihtamaan!


Hieman kulumaa.

Bumperien vaihto on yksi hankalimpia huoltotöitä, tila on ahdas ja lamppujen johdot on irrotettava niittauksistaan ja saatava vielä takaisinkin. Mutterit tippuvat näpeistä koneen sisuksiin.


Ahtaat paikat.


Bumperien alue on helppo puhdistaa nyt kun ne ovat irti.

Huolto onnistui, ja oli kyllä kannattavaa tehdä sillä bumpereista löytyi muutakin vikaa, yhden bumperin renkaan kiinnitystappi oli poikki ja myös sitä vetävä rauta. Tappi löytyi koneen pohjalta, ja siitä sai vielä mutterin pelastettua ja uuden renkaan paikoilleen.


Vaihdetut osat.

Tämän jälkeen vielä kevyt puhdistus ja vahaus enempiä purkamatta, kone on aika siisti ja nyt on kiire pelaamaan! Jossain vaiheessa pitää vielä tehdä täydellisempi puhdistus.


Kenttä on puhdas.


Takaisin