SPEL tapaaminen kesällä 2002

7.8.2002:

Vaikka kesän Karvia-päivät olivatkin vasta takana, oli taas aika lähteä matkaan, Helsingissä oli tilaisuus tavata SPEL:n jäseniä sekä miehet monen tunteman Rahapelioppaan sivujen takana. Tapahtumien keskipisteenä oli Antin ja Henkan varasto Sörnäisissä, joten ainakaan flippereistä ei ollut puutetta.

Aluksi esittäydyimme puolin ja toisin. Rahapelioppaan kaverit ovat saaneet aikaan todella hienot www-sivut ja selviteltyä paljon asioita vain tutkimalla pelien toimintaa. Onneksi myös RAY ja PAF olivat olleet myötämielisiä, ja antaneet heille tietoja. Antti esitteli myös englantilaista Hot Rod -hedelmäpeliä.Ehkäpä saamme joskus vielä lukea tähänkin peliin tarkat ohjeet Rahapelioppaasta!Saimme kuulla mielenkiintoisia asioita rahapeleistä. Oli aika katsoa kuka kukin on, ja pitää pienet pajatsonpeluun kisat SPEL vastaan Rahapeliopas. Vieraileva joukkue sai säätää pajatson haluamiinsa säätöihin. Henkka, Antti ja Sampo pelasivat SPEL:n joukkueessa tässä vaativassa kisassa.Kuinka kisassa sitten kävi? No enpä selvittänyt, kun ei pajatson peluu juuri kiinnosta. Sen sijaan flipperit kiinnostavat kyllä, ja niitä täällä varastolla kyllä riitti!

Antilla ja Henkalla on komea Gottlieb System 1 rivi. 15 koneen joukosta omiksi suosikeiksini nousivat, kuten 20 vuotta aiemminkin, Buck Rogers, Genie, Totem ja Hulk.
Takaisin