SPEL vuosikokous 2003

30.8.2003:

Oli taas aika tavata muita peliautomaattien keräilyyn hurahtaneita. SPEL:n vuosikokous järjestettiin tällä kertaa Antin ja Henkan varastolla Sörnäisissä. Paikalle saapui 12 jäsentä ja varsinaisen kokouksen ohella ilta kului mukavasti pelejä pelatessa ja jutustellessa. Toki hyvinvarustetussa peliluolassa oli myös sauna (tosin vain yhden hengen) ja mahdollisuus makkaran grillaukseen.Mitäs tämä on? Pallopelit kielletty? No ei kai sentään...Antti näyttää mallia Surf Champin pelaamisessa ja taustalla ihmetellään elektronisen pajatson sisuksia.Ja tältä se pajatso näyttää sisältä.

Peliluolassa on kunnioitettava määrä vanhoja ja uusia flippereitä. Näky vetää harrastajan hiljaiseksi. Kaikki koneet eivät edes ole pystyssä, mutta kokonaismäärä pyörii siinä 60-70 koneen paikkeilla. Vähän toista kuin kotona!

Tätä Gottlieb System-1 riviä on ihmetelty jopa Jenkeissä asti.Toki peliluolassa on myös baari. Todella kokonaisvaltaisen viihtyisä paikka!

Jäsenet kokoontuvat baariin ja puheenjohtaja Henkka aloittaa tiskin takana kokouksen virallisen osuuden.Kansanterveydelle nämä rahat eivät enää ole menossa, vaan eipä taitaisi vanhat 50 pennin kolikot enää kelvatakaan. Raha-automaatista on tullut viihdepeli.Pekka keskittyy olennaiseen.Lasse yrittää elvyttää Antin tietokonetta surfauskuntoon.


Takaisin