Strikes and Spares

3.9.2003:Strikes and Spares on Ballyn ensimmäisiä elektronisia koneita. Se on myös Kevin O'Connorin ensimmäinen maalaustyö Ballyn leivissä. Ei ollenkaan hullumman näköinen!

Tämä kone tuli Saksasta kolmen muun kanssa. Kaikissa luvattiin olevan jotain vikaa mutta kaikki osat piti olla paikallaan. Näin olikin. Tosin shooterin varsi puuttuu. Eiköhän tästä pelikone tule, kenttä tosin on vähän kulunut mutta ei se peliä haittaa.Saksalaiselta mekaanikolta oli ilmeisesti minipostin kumit loppuneet.CPU kortti on käynyt korjauksessa ihan oikeassa paikassa.

15.9.2003:Kenttä tarvitsee vähän keltaista ja oranssia maalia. Flash Gordoniin verrattuna helppo homma.Kukas vei sisukset mun flipperistä? Näin tyhjiä ne Ballyn elektroniset oli. Vain kellopeli on kabinetin pohjalla. Mutta sepä onkin harvinaista neliäänistä mallia!

Kauko lahjoitti puuttuvan shooterin, nyt saa pallotkin kentälle temppuilematta.

28.11.2003:Kenttä paikkailtuna

Värisävyt eivät osuneet ihan kohdalleen, mutta näyttää tämä nyt paremmalta kuin puulle kuluneena.

8.2.2004:

Peli tahtoi vähän kaatuilla jonkin aikaa päällä oltuaan. Ja niinpä kävi että kaatumisen yhteydessä jäi vasen bumpperi vetämään, tuloksena palanut kela ja transistori (tottakai kentän 1 A sulake oli joskus vaihdettu kestävämpään 10 ampeeriseen!). No, olihan siellä solenoidikortilla tietysti originaali +5V suotoelko C23, vuodelta 1978. Ei ihme että kortin saama sähkö oli hieman notkuvaa. Uusi konkka tilalle, samalla tein Clayn ehdottamat muutokset kortille. Tuntui toimivan nyt kaatuilematta. Samalla kertaa vaihdoin tyristorin Q44 lamppukortille, ja nyt palaa "S"-valo SPARE-nappuloillakin.

4.7.2014:

Strikes and Spares kilkuttelee nyt uudella omistajalla.


Takaisin