Student Prince

13.1.2005:

Williamsin Student Prince on vuodelta 1968. Takalasin taiteesta ei voi erehtyä - se on Christian Marchen tekemä. Tämä on yksi neljästä Williamsin koneesta joissa on "Zipper Flipper" eli toisiinsa kiinni siirtyvät flipperit.Kabinetin maali alkaa lähteä.Kenttä on hyvässä kunnossa, joskin tosi likainen.Takalasi on OK.

15.7.2005:

Nyt oli vihdoin aikaa paneutua Student Princen kunnostukseen. Se alkoi kentän kunnollisella puhdistuksella. Kaikki osat kentän päältä pois ja putsaukseen, samoin itse kenttä. Tietysti on vaihdettava uudet kumit ja lamput.Putsaus on todella tarpeen.Kyllä siitä ihan hyvä tuli.

Laitoin samalla paikalleen kentästä puuttuvia rollover nappeja, nyt koneessa ei ole pahempia puutteita enää. Kentän ala- ja yläpellit täytyy vielä puhdistaa ja paikkamaalata, sitten on aika tutustua tekniikkapuoleen vähän tarkemmin. Varmaan jotain pikku laittoa vielä vaaditaan.

9.7.2006:

Menikin melkein vuosi, ennenkuin minulla oli kunnolla aikaa laittaa peli kuntoon. Kaikkien releiden ja unittien puhdistuksen jälkeen, ja yhden bumperin renkaan vaihdettuani Student Prince on nyt pelikunnossa.Se toimii!Flipperit auki.Flipperit kiinni.

21.8.2006:

Student Prince löysi uuden omistajan.
Takaisin