Totem

27.4.2010:

Gottliebin System 1 koneiden parhaimmistoon kuuluva Totem löytyi Saksasta kohtuuhintaan. Kone myytiin projektikuntoisena, joten pientä laitettavaa saattaa olla.Elektroniikka toimii pääpiirteittäin, kabinetti kaipaa puhdistusta.Takalasista on punainen väri hieman haalistunut TOTEM tekstin kohdalta, muutoin lasi on ihan OK.Taustapuolelta näkee että maali ei ole yhtään hilseillyt.

Virtalähdekortille piti vaihtaa uusi 5V suotoelko ja samalla uudet piitahnat jäähdytyslevyyn. CPU kortilla oli ihan viimeisiään vetelevä akku jo hiukan vuotanut piirilevylle, etikkapuhdistus toivottavasti auttoi. CMOS RAM ja sitä ohjaava piiri piti vaihtaa uuteen ja liittimiä vähän puhdistaa, ja sitten se lähtikin toimimaan. Myös äänikortin CPU piti vaihtaa uuteen.Yksinkertainen konehuone. Maadoitusjohdot lisätty joka kortille.Kenttä on likainen mutta muovit ehjiä ja maalit eivät ole puhki kuluneet mistään kohtaa.Alapuoli on oikein siisti.Kabinetin takaosasta pitää imuroida rotan jätökset pois. :)

1.5.2010:

Peli toimii ja on enää puhdistusta vailla. Joten ei muuta kuin kentästä osat irti ja pesuun. Irrotetut ruuvit kannattaa kiertää takaisin kenttään niin ei tarvitse alkaa arpomalla laittaa niitä takaisin.

Muoviosat puhdistuvat ultraäänipesurissa, lamput ja kumit vaihdetaan uusiin.Kenttä on purettu puhdistusta varten.

8.5.2010:

Nyt se on puhdas ja vahattu. Kabinetin kyljet pitää vielä pestä niin se näyttää ihan hyvältä.Kenttä koottu puhdistuksen jälkeen.Kaksi intiaanipeliä.

4.7.2014:

Totem on nyt uudella omistajalla.


Takaisin