Trident

16.11.2003:Vaihtokaupan tulos on Sternin Trident vuodelta 1979. Elektroniikka on Ballyn kopio, mekaniikka hieman erilainen. Peli on muuten ihan kunnossa, mutta alempien slingshotien varret pitää vaihtaa. Mukava kauppias antoi onneksi varaosat mukaan.Kenttä on ihan hyvässä kunnossa.Tarkkanäköinen huomaa että pelin nimi on Trident, eikä Bystern, vaikka taulussa kyllä niinkin lukee...

31.1.2004:

Trident on toiminut hienosti, ja on ollut suosittu peli. Jo oli aikakin että siihen tuli vikaa. Näytöt pimenivät! No, sulake tietysti tarkistetaan ensimmäisenä. Se on Ballyn tapaan solenoidikortilla. Ja palanut. Uusi tilalle, kone päälle ja näytöt toimivat hienosti. Mikäs sen poltti? Tarkistetaanpa jännite... 170 V, OK. No, ehkä se paloi vanhuuttaan? Taulu kiinni... ja NAPS, taas näytöt pimeinä pienen napsahduksen keralla. Ja sulake kuitenkin on ehjä, ja jännitteet OK. Kymmenen minuutin miettimisen jälkeen löytyi näyttöpaneelin takaa toinenkin sulake. Palanut. Ja löytyihän se syykin sulakkeiden palamiselle. Yksi lamppu oli tärissyt taulusta irti ja tipahtanut suoraan suojaamattoman näytön piirilevyn päälle. Bajonettikantaisen lampun metallikuori teki tehtävänsä. Onneksi ei tullut isompaa vikaa. Näytöstä tai CPU kortilta olisi voinut palaa jotain. Nyt se taas toimii.

3.8.2004:

Trident hankittiin Mikon kanssa puoliksi. Mutta koska samaan aikaan myös puoliksi hommattu Paragon tuntui enemmän Mikolle sopivalta peliltä, päätettiin täsmentää omistussuhteita hieman: Mikko sai vanhan suosikkinsa Paragonin kokonaan itselleen, ja minä omistan nyt Tridentin. Eihän tällä mitään merkitystä pelien pelaamiseen ole kun kaikki ovat samassa paikassa, mutta omaa flipperiä on aina mukavampi pelata kuin toisen omaa. Ja varsinkin jos korjatessa sattuu käsi lipsumaan - omansahan saa aina hajottaa.

17.11.2007:

Peli lähti eteenpäin uudelle omistajalle.


Takaisin