Twilight Zone (Bally 1993)

28.8.2005:

Tulipa sitten hankittua toinen Twilight Zone, kun sen ensimmäisen myynti alkoi niin kaduttaa :) mutta nyt ei kaduta enää koska tämä on vähintäänkin yhtä hienossa kunnossa, ellei hienompikin kuin se ensimmäiseni. Täältä löytyy vähän tarinaa koneen kunnostuksesta. Hienoa saada kerrankin peli, jota ei tarvitse päiväkausia putsata ja korjata ennenkuin pääsee pelaamaan!30.8.2005:

Kone on hieno, mutta vielä hienommaksi se tulee kun siihen lisää muutaman koristeen kentälle. International Decorator Supplyn myymät piano, kamera ja raketti sopivat Twilight Zonen kenttään loistavasti.Lisäykset eivät ole liian silmiinpistäviä.Pianossa on reiät joista lamput tulevat läpi.Kameran ledit palavat kentän Camera-lampun kanssa.Raketin pyrstö vilkkuu kun pallo lähtee liikkeelle.

3.9.2005:

Asensin tukiraudan Slot machinen viereistä targettia vahvistamaan, se kun saa pelin aikana aika kovia osumia niin se tahtoo vääntyä taaksepäin. Tuki estää targettia taipumasta. Täältä löytyy lisää ohjeita.

8.9.2005:

Backboxissa on 6 kpl lasikantaisia vilkkulamppuja, joita on liki mahdoton enää mistään saada, joten vaihdoin sinne BA9S bajonettikannat joihin sitten sopii yleisesti saatava #455 lamppu. Pari poistettua lasikantapidikettä sai sitten uuden paikan kentän ovipaneelista, johon niillä sai lisättyä tuotantokoneista pois jätetyt GUM-BALL flasherit. Taas tuli koneesta vähän hienompi :)Oven GUM ja BALL valot välkkyvät samaan tahtiin yläramppien flasherien kanssa.

25.11.2005:

Vaihdoin uuden näytön koneeseen, eipä siinä vanhassakaan mitään vikaa vielä ollut mutta se saa nyt jäädä varanäytöksi. On tässä uudessa kyllä eroa vanhaan, se on kirkkaampi ja lisäksi uudesta näytöstä erottuu paljon selkeämmin eri kirkkauksia käyttävät tehosteet.

15.12.2005:

Laitoin purkkakoneen sivuille värillisiä muovikuulia, nyt näyttää siltä että kone olisi täynnä purkkapalloja.


Purkkakone täynnä.


Takaisin