White Water

14.3.2005:

Kun edellinen hankinta Dirty Harry alkoi tulla kuntoon, olikin jo aika hankkia seuraava projektipeli. White Water on aina ollut mukava peli mielestäni, ja nyt sattui olemaan kohtuuhintaan tarjolla, pikkuvikaisena. No viathan saa aina korjattua, joten eikun ostoksille.

Näytönohjainkortti vaati parin piirin vaihdon, ja driveristä oli yksi lamppurivin ohjain oikosulussa. Ei mitään isompia ongelmia. Pelin kuntoonlaitto ei vienyt kuin pari iltaa.

Pelikentän purkaminen puhdistusta varten oli aika työlästä. Yläkenttä piti irrottaa että sen alapuoliset käytävät ja muovit pääsi putsaamaan. Lamppuja meni melkoinen määrä, melkein kaikki yleisvalaistuksen lamput olivat loppuun palaneet ja aika moni toimintovaloistakin rikki, ehkä sen takia kun driverkortilla oli yksi ohjaintransistori oikosulussa syöttäen jatkuvaa 18 volttia 6 voltin lampuille. Mutta nyt kaikki kumit ja lamput ovat uusia, tuskin tuota vähään aikaan taas tarvitsee purkaa.Kenttä on puhdistuksen jälkeen hyvässä kunnossa.Takalasi on virheetön.Backboxin päällä on hieno vesiputousanimaatio.

16.4.2005:

Yläflipperi alkoi vaikuttaa hieman voimattomalta ja pallon saaminen Whirlpool-rampille oli työn takana. Väljäksi kulunut mekanismi ja löysät ruuvit eivät ainakaan parantaneet tilannetta. Uusi kelan holkki, coilstop ja plunger/link yhdistelmä, sekä laakerin ruuvien kiristys auttoivat, ja niinpä uusi ennätys syntyi heti ensimmäisellä pelillä.

24.5.2005:Whitewater lähti vähäksi aikaa Tarulle lainaan, mutta ei hätää kun tilalle tuli Jack*Bot, oikein mukava peli sekin. Ja jossain vaiheessa vaihdetaan sitten takaisin.

28.5.2005:

Taru oli tarkkana pelaajana huomannut pari pikku vikaa Whitewaterissa, peli ei aina tahtonut huomata että pallo oli mennyt yläramppia pitkin Whirlpool-altaaseen ja lisäksi myös yläflipperi vaikutti olevan vähän väärässä asennossa.

Rampilla oleva mikrokytkin oli toiminnaltaan epävarma ja lisäksi kiinnitetty varsinaisella Asentaja-Arskan patentilla, eli parilla ehkä tikkarista peräisin olevalla muovitangon pätkällä ja liimalla. No eihän näitä koneita liimalla koossa pidetä, joten Tarun kanssa rakenneltiin pellistä uusi pidike kytkimelle, johon sitten kunnollisilla ruuveilla kiinnitettiin uusi mikrokytkin. Eiköhän se toimi tästä lähtien ilman murheita.

Yläflipperin asentovirhe johtui palautusjousen katkeamisesta, mutta tottahan siihen Tarulta löytyi varaosa, ja eipä aikaakaan niin se oli korjattu. Pari, tai ehkä parikymmentä testipeliä myöhemmin voitiin todeta molempien korjausten onnistuneen. Hieno peli.

14.8.2005:

Pelit vaihdettiin takaisin päin, Taru pääsee taas pelailemaan Jack*Bottiaan ja minä sain Whitewaterin kotiin. Ja peli on lainassa ollessaan tullut vaan parempaan kuntoonkin! Taru paikkasi ja maalasi edestä murtosuojaraudan reiät, ja korjasi backboxissa olleet kulumat. Kone on kuin uusi. Kyllä kelpaa katsella!

6.9.2005:

Vaihdoin oikeanpuoleisen slingshotin muovin, joka oli paristakin paikkaa lohjennut. Samalla tuli vaihdettua uusi lock targetti, ne saavat tässä pelissä aikamoista iskua ja vasen oli jo ihan paloina.Lock target.

4.7.2014:

Whitewaterin koskia laskee nyt uusi omistaja.
Takaisin