Addams Family

26.2.2007:

Addams Family flipperi tehtiin 1991 samannimisen suositun elokuvan pohjalta, ja se rikkoikin kaikki ennätykset! Peliä valmistettiin 20270 kappaletta, mikä oli tuotantoennätys ja sen kunniaksi pelistä tehtiin vielä 1000 kappaleen "Addams Family Gold" erikoiserä kullatuilla jaloilla, hieman erinäköisellä kabinetilla ja vähän muutelluilla säännöillä.

Kuten niin moni viimeksi hankittu pelikin, tämäkin oli Tarun löytö, ja mikä hienointa, yksi niistä harvoista Euroopan vientimalleista, jotka rakennettiin Gold-mallin kabinettiin!Kenttä on likainen mutta kunnossa.

Peli oli ollut varastossa 7 vuotta, toimivana ja aina joskus pelattuna. Mutta kertaakaan sitä ei oltu puhdistettu. Siihen nähden kenttä näyttää oikein hyvältä! Sähkötuolin kyljistä puuttuu lamput, ja oikean slingshotin pleksi on alareunasta rikki.Ensin luultiin että kyljen maalaus on haalistunut, mutta sehän onkin Gold mallista ja aivan kunnossa!Backboxin kylki kaipaa vain pientä paikkausta.Kentän alapuoli on melko puhdas.Takalasi on alkuperäinen ja kunnossa, ja näyttökin aivan toimiva.

27.4.2007:

Peli on nyt purettu osiin ja puhdistettu, ja kyllä siitä tulikin hieno!Kenttä ei ole ollenkaan kulunut.


Takaisin