Indiana Jones

1.6.2005:

Jotenkin oli tullut sellainen käsitys, että Inkkari on hauska ja suosittu peli, mutta vaikea löytää sopivaan hintaan. Niinpä olikin aika hienoa kun tarjolle ilmaantui Indiana Jones sopuhinnalla. Taru soitti myyjälle ja yllätys, kone oli vielä myymättä. No ei ollut pitkään, kaupat tehtiin samantien ja muutama päivä sen jälkeen lähdettiin konetta hakemaan. Ostimme pelin puoliksi Tarun kanssa, kun melkein naapureita ollaan niin konetta on helppo vaihdella.Peli ja ostaja myyjän varastossa.Kaupat tehty ja kone on saatu autoon.

Kone on ihan mukavassa kunnossa, yksi droptarget on katkennut, pikkujuttu. Tottakai se pitää putsata ja vahata kunnolla, ja vaihtaa uudet kumit ja kourallinen lamppuja. Mutta mitään isompaa vikaa ei tunnu olevan. Uusin ohjelmaversio vain sisään, samoinkuin uudet paristot (vanhoissa olikin parasta ennen päiväys 10/99 eli kuusi vuotta sitten...)Kenttä ei ole kulunut mutta kaipaa kyllä kunnon puhdistusta.Kenttä on aika likainen.Eipä täälläkään ole pesurätti juuri heilunut.Testipelin aika.

3.6.2005:Putsaus ja vahaus.

12.6.2005:Hyvältä näyttää.

Testipeleissä löytyi kentältä pari epävarmasti toimivaa optoa, samoinkuin pallokourusta. Mutta kourallinen uusia IR-ledejä selvitti tilanteen. Nyt kaikki toimii hienosti. Yksi katkennut drop targetti vaihdettiin uuteen, ja targetteihin tehtiin uudet tarrakuvat. Peli on todella hienossa kunnossa. Jopa molemmat lentsikat ovat paikallaan, niitä kuuluu puuttuvan joistain yksilöistä :)

14.6.2005:

Pelikentän lasi vaihdettiin, se oli tavallista ikkunalasia, joka ei ole sieltä turvallisimmasta päästä. Laminoitu lasi on flipperissä hyvä, se ei hajoa muruiksi niinkuin karkaistu lasi, eikä tee haavoja niinkuin tavallinen ikkunalasi. Inkkarin kokoinen laminoitu lasi maksoi paikallisessa liikkeessä alle 40 e.

23.6.2005:

Nyt kun peli on teknisesti hyvässä kunnossa, on aika keskittyä kosmeettisiin seikkoihin. Monelta tämä jää tekemättä, kun peli on hyvä pelata niin sen kunnostus saa jäädä siihen mutta onhan nyt ihan selvää että jos pelejä kotonaan pitää niin niiden täytyy myös näyttää hyvältä. Pikku laittamista Inkkarissa vielä onkin, mutta Tarultahan se käy käden käänteessä!Backboxin reunassa on paikkaamisen varaa.Tästä selviää mustalla maalilla.Murtosuojan kiinnitysreiät on jo kitattu.

Tästä kuvasta näkyy myös miten etuosa on jo vähän haalistunut, murtoraudan alta kun paljastui alkuperäistä väriä. Mutta verrattuna moniin netistä löytyviin Inkkareihin, tämä on kyllä hienossa kunnossa :)

29.6.2005:


Tarun korjausten jäljiltä näyttää backboxi jo aikas paljon paremmalta :)


Reiät on paikattu ja haalistunutta punaista maalia korjailtu.


Ei hullumpaa!

18.7.2005:

Vaihdoimme bumpperien hatut ja minipelikentän pallonohjaimet keltaisiin alkuperäisten punaisten tilalle. Jotenkin keltainen tuntuisi näyttävän paremmalta. Mutta jos siihen kyllästyy tai jos muuten pitää saada peli alkuperäiseen kuntoon, punaiset voi aina vaihtaa takaisin.Uudet bumperin hatut ja minikentän ohjaimet.

Samalla oli taas aika vähän pyyhkäistä likaa pois kentästä ja kumeista, ja sipaista pikkuisen vahaa pintaan. Kyllä sitä nyt taas kelpaa pelata!


Inkkari-flipusta ja muustakin Indyyn liittyvästä voit käydä keskustelemassa Kairon Baarissa


Takaisin