The Machine Bride of Pin*Bot

26.6.2005:

Keväällä pelatun SPO2005 flipperiturnauksen finaalikoneena oli Williamsin The Machine, joka silloin tuntuikin ihan mukavalta peliltä. Nyt kun semmoinen oli tarjolla, päätimme Tarun kanssa ostaa koneen pois. Meidän hankintamme on teknisesti kunnossa, mutta vaatii kyllä vähän työtä ennenkuin siitä tulee hieno.Kaikki osat ovat onneksi tallella.Backboxin reuna vaatii aika paljon kittausta ja maalia.Kenttä on likainen, mutta ei pahasti kulunut.Sisällä kaikki on OK ja aika puhdastakin.

Nyt ei muuta kuin purkamaan osia kentästä pois, niin että kaikki saadaan putsattua ja vahattua. Tottakai uudet kumit tarvitaan, joku onkin laittanut tähän vahingossa mustia kumeja mutta valkoisethan tämän ikäiseen peliin kuuluvat. Ja ehkä lamppujakin menee kourallinen, mutta sitten tämä alkaakin jo olla pelikunnossa, ja Taru saa ryhtyä paikkaamaan backboxin ja kabinetin kolhuja.

29.6.2005:

Kenttä alkaa nyt olla puhdas, ja kyllähän siinä hommaa olikin! Konetta ei varmaan oltu koskaan 14 vuoden aikana kunnolla putsattu, kaikki irti lähtevät osat olivat aivan mustia samoinkuin kenttäkin. Ahkeran rätin heiluttamisen jälkeen se alkaa kuitenkin jo näyttää vähän paremmalta.Bumperien alue ei varmaan koskaan ole puhdistusrättiä nähnyt.Ramppikaan ei enää varsinaisesti säihky kirkkauttaan.Mutta Novus 2 tekee ihmeitä!Kenttä alkaa olla puhdas ja onneksi ei kauhean kulunut.Pientä paikkamaalausta tosin tarvitaan.

30.6.2005:Kentän maalaus meneillään.Näyttää kuin ei koskaan mitään vikaa olisi ollutkaan!

1.7.2005:Kenttä on putsattu, uudet kumit ja lamput - ei muuta kuin pelaamaan!
Takaisin