Attack From Mars

22.10.2005:

Eipä näitäkään koneita ihan joka päivä vastaan tule, vaikka on hieno peli ja aiheeltaankin kiva.Peli on juuri kannettu uuteen kotiin.Hienossa kunnossa ja puhdas.

Konetta testattiin myyjän luona eikä mitään vikaa ilmennyt, paitsi yksi yleisvalaistuksen liitin on hieman kärventynyt ja kaikki taulun valot eivät pala. No se on helppo vaihtaa. Tämä taisi olla ensimmäinen ostamamme flipperi, jota ei tarvitse heti kättelyssä purkaa atomeiksi ja alkaa kirjoittaa ostoslistaa puuttuvista osista ja putsata läpikotaisin. Mitään ei ollut rikki, kaikki targetit ovat oikeanlaisia, kumit ja lamput hiljattain vaihdetut ja kenttä puhdistettu todella hienosti joka paikasta. Kiitokset edelliselle omistajalle, tehdään vaan toistekin kauppoja :)

23.10.2005:Lamppupaneeli.

Tuli se palanut liitin vaihdettua uuteen, nyt toimii kaikki valot taas hienosti. Pieni yllätys oli kun takalasin irrotti, tässä koneessa ei olekaan lamput erillisessä saranoidussa paneelissa niinkuin kaikissa tähänastisissa, vaan takalasissa kiinni olevassa muovikuvussa. Kieltämättä työskentely varsinkin backboxin vasemmalla puolen on helpomaa kun lamppupaneeli ei ole tiellä.

30.10.2005:

Vasemmalla olevista kolmesta vihreästä targetista keskimmäinen vähän heilui, no ei ihme kun ne saa osumaa aika lailla. Varmaan ruuvit löystyneet. Niin oli, ja ruuvien reiät vielä sen verran isoiksi kuluneet että eipä enää kiristynyt.Targettirivi.

Itse asiassa vikaa löytyi myös alimmasta targetista, kuvassa ylimpänä, jonka ruuvi oli halkaissut kentästä pienen sälön irti. Sekin targetti irti ja säleen voi liimata kiinni. Sitten vaan tapit ja puuliimaa ruuvien reikiin.Korjatut reiät.

Vielä millin poralla reiät reikiin lyötyjen tappien keskelle, ja targetit voikin ruuvata paikoilleen. Nyt ruuvit kiristyivät hienosti. Eiköhän se jonkun vuoden taas kestä :)

Samalla laitoin CPU kortille uusimman ohjelmaversion 1.13, se on "free play only" mutta eipä tuo kotikäytössä haittaa.

28.1.2006:

Kesken pelin jäi pallo jumiin oikeanpuoleiseen ylämonttuun, eikä se sieltä enää tullut ulos. Ei auttanut kuin avata kone ja katsoa mikä on vikana. Montun kelan toinen johto oli poikki ja toinenkin lähtövalmiina. No se oli pian korjattu, ja samalla asettelin johdot menemään toista kautta niin että ne eivät pääse enää niin paljon heilumaan.

4.3.2006:

Peli lähti välillä Tarun luokse kun Cirqus Voltairelle piti saada tilaa.

5.4.2006:

Kentällä heiluvat marsilaiset kävivät Tarun meikkauskäsittelyssä ja saivat ihan uuden ulkonäön.Marsilaiset ennen......ja jälkeen.


Takaisin